Slaaptrainer

Bent u op zoek naar een slaaptrainer voor kleine kinderen? Daar zijn goede en begrijpelijke redenen voor. Deze speciale kinderwekkers, die soms ook wel babyhorloges worden genoemd, bieden verschillende voordelen:

Uw kind leert spelenderwijs het verschil tussen dag en nacht.

Zonder de klok te kunnen lezen, weet uw kind wanneer het tijd is om op te staan.

Kopers bevestigen: Veel kinderen houden zich aan de afgesproken tijd.

Mam en pap hebben eindelijk de kans om wat langer te slapen.

Wat is een slaaptrainer?

Slaaptrainers signaleren visueel en soms ook akoestisch wanneer het tijd is om op te staan. Er zijn modellen die dit laten zien door de kleur van het licht te veranderen. Ze zijn vaak ook geschikt als nachtlampje. Met andere slaaptrainers opent een dier zijn ogen als de nacht voorbij is. Er zijn ook mooie modellen die zachte en kindvriendelijke alarmtonen of wekmelodieën integreren.

Op welke leeftijd zijn slaaptrainers nuttig?

Een slaaptrainer is zinvol zodra uw kind in staat is bepaalde afspraken te begrijpen en na te komen. Dit is mogelijk vanaf de leeftijd van 2 jaar. Natuurlijk is de uitkering ook afhankelijk van de zelfstandigheid van uw kind. Het is niet ongewoon dat uw kind wakker wordt voor het moment van opstaan. Nu is het nodig dat het kind wacht tot het signaal van de slaaptrainer voordat het mama of papa wakker maakt. Daarom moet u uw dochter of zoon vertellen hoe u deze tijd moet overbruggen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het kijken naar een boek, het luisteren naar een hoorspel of het spelen met knuffels? Er zijn vele mogelijkheden om uit te kiezen.

Tip: Is uw kind 5 jaar of ouder? Dan is het beter om een kinderwekker te kopen.

De beste slaaptrainers op Bol.com

Op Bol.com zijn verschillende slaaptrainers beschikbaar (overzicht: hier). Kijk vooral naar de ervaringen van andere ouders voordat je een aankoop doet.

Tip: Een goed matras voor kinderen hoort ook bij een goede nachtrust.

Baby’s en peuters moeten op de juiste matras worden gelegd. Degenen die hier geld besparen, riskeren zelfs een slechte ontwikkeling van de rug. Het is belangrijk dat kindermatrassen niet te zacht zijn. Daarbij komt nog het materiaal, dat uiteraard geen schadelijke stoffen mag bevatten. Ouders zijn verwend met keuzevrijheid als het gaat om afmetingen, vormen en materialen. Daarom is een blik op een onafhankelijke adviespagina aan te bevelen. Hier krijgt u een uitgebreid aankoopadvies en een vergelijking van de beste matrassen voor kinderen.

Comments

mood_bad
  • Nog geen opmerkingen geplaatst.
  • chat
    Voeg opmerkingen hier toe